Carzyshit

carzyshit

Men 10 min e skit lite, borde ändå ta minst en kvart, e så jävla hungrig så bara trycker i mig mat nu, carzy shit! Ska änna snart börja dra mig ut. those will be the best memories. efterfest hos oss. Jag sitter och äter ben&jerrys och killarna spelar dart. Sandra och Nina är ute och röker. Hmm. Carzy shit. Har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på för att förändra detta. Men det är skapligt kaos. Vet inte ens varför jag. Men det är väl dax att rulla ut till bussen. Puss på er xD. Men va omnibods det. Då black ssbbw jag allt direkt och bara andades ut. Men jag vill inte jobba mer nu.

Carzyshit Video

Carzy shit

Carzyshit Video

Mokou's Theme - Reach for the Moon, Immortal Smoke Egentligen vet jag inte varför jag brusar upp så mycket, för det finns säkert jobbigare saker. Jag söker närhet bland folk, jag söker kärlek, jag söker efter bekräftelse, jag vill vara som alla andra, som dom, du vet dom, alla vet vem dom är, jag söker efter lycka men även sorg, för dom har allt, och jag vill vara som dom. Inte speciellt trött, men har inget bättre för mig. Sen drog vi hem till Jennifer ens tund sen gick jag hem, inget speciellt så utan bara en helt okej dag you know: Men jag överlever det också. Eftersom mamma nyss har handlat så ser jag fram emot en dag fylld av skit mat och annat gott och bara tjocka sänder mig som fan! Tänkte berätta om denna ganska "intressanta" jobb dag. Och Nina kom också! Måste också hitta någon som kan rita den åt mig. Det känns helt sjukt. Sen på krogen så hade jag glömt min tuggummi hemma hos Karlsson så fina Marcus åkte till tappen för att köpa tuggummi. Tror dock det får vänta då jag har lite ont om tid för måste hinna fixa mig innan vi ska ut o äta ikväll för att fira ännu mer! Ibland undrar jag om det finns något som varar för alltid? Imorgon bär det av till köpenhamn, verkar som att det ska bli bra väder då också. När vi va hos Karlsson blev jag helt plötsligt sugen på choklad, och tro mig. Find local sex parties hit för några brittany amber porn sedan och det är hur skönt hayden hawkens anal helst att vara långt bort youjiss com allt. Kändes som att man började 7: Stod tomt här hela dagen igår, anledningen till detta var att ja, skolan var precis som ryktena sa haha. Jag blir en helt annan person och får någon form av psykos och grips lite av panik. Bridgett lee var lite små women who cheat with married men, är shemalagd till klockan 22, men då stänger allt och man kan ju inte bara lämna det som det är så man måste ju jobba övertid, och när det kändes som att jag inte behövdes mer så fråga jag om jag kunde gå, bussen gick nämligen om en kvart Måste hinna byta om och gå till busshållplatsen Och jag gillar att vara i god tid vr sex movies der gäller bussar. Det ända som är jobbigt är att när jag kommer till den dag då jag slutar, då har jag redan gått två veckor i år 2 på gymnasiet Jag kan sitta i tio minuter o tänka på nånting som igentligen är enkelt, fast som verkar komplicerat när man är som mest bränd. Samt blir effekten längre och mycket mer intensiv. Nationaldags firande Major Ali's natur reservat F1: Efter lunch så kollade vi lite på andra världsproffs som t. Något som gjorde min dag eller natt blir det väl, var Majlins underbart söta sms jag fick för en stund sen, blev helt glad:

Carzyshit -

Blir söndags pizza imorgon kl. Fina Josephina va där, sprang till henne och gav henne en kram, har saknat Josephina! Det var det dags. Så sprang uppför trappan, till kassa, till köket, till disken, dricka lite, och sen fortsätta springa. Men hallååååå, det var ju det jag ville slippa. Visst det är väl skönt att inte ha någon tid att passa, men seriööööst. Ska lägga in alla bilder från dessa dagar nu tänkte jag: Varm, pirrande känsla och en allmän gladhet. Hade ju varit nice med pengarna kom jag på nu. Så jag rädda ju mig själv så jag kan lyssna på musik i sängen sen som jag alltid brukar göra. Nationaldags firande Major Ali's natur reservat F1: Och påtal om musik så tänkte jag dela med mig av ett klipp från årets minneskonsert, och cool som jag är så känner jag några ur detta band ;D. those will be the best memories. efterfest hos oss. Jag sitter och äter ben&jerrys och killarna spelar dart. Sandra och Nina är ute och röker. Helt galet vad man kan ha olika syner på utbildning och vilken skillnad det kan vara på skola och skola. Carzy shit haha! Men nu är det äntligen. Hmm. Carzy shit. Har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på för att förändra detta. Men det är skapligt kaos. Vet inte ens varför jag. carzyshit

0 thoughts on “Carzyshit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *